lamp.

lamp. is het innovatielab van Jeugdformaat

De veranderende wereld van de jeugdhulp roept om nieuwe ideeën en oplossingen. Onze collega's binnen en buiten Jeugdformaat zitten vol met ideeën. Mooie ideeën die vragen om een professionele aanpak. Ideeën die niet op de plank mogen blijven liggen. Ideeën die veel meer verdienen dan onderaan dat to-do-lijstje te blijven staan. 

Heb jij een briljant idee om jeugdhulp te verbeteren? Dan helpt lamp jou om je idee naar de finish te brengen. 

Innovatie gaat over zaken die wij met elkaar beter kunnen doen. Zaken die onze verwachtingen overtreffen en leiden tot verwondering. Zaken waar onze cliënten uiteindelijk beter van worden. Wij moeten voorruit. Alle briljante ideeën die binnen en buiten onze organisatie leveren willen wij omarmen en een plaats geven in ons dagelijks werk. Wij geven onze medewerkers de mogelijkheid zich uit te spreken. Zij weten wat onze cliënten nodig hebben! Innoveren doen wij niet voor ons zelf, maar voor al die kinderen en hun ouders die onze hulp hard nodig hebben.

  • We helpen je eerst om je idee zo concreet mogelijk te maken en goed te verwoorden, gebruik daarvoor deze 5 vragen
  • We kijken of het idee bij ons past en haalbaar is. 
  • We helpen je om de juiste mensen te vinden die jou helpen om je idee te versnellen en tot uitvoering brengen. 

Hoe cool is het niet als jij bedenker en eigenaar bent van een nieuwe oplossing waarmee we onze hulp verbeteren!  Heb jij dus een idee, of juist een vraagstuk waarvan je denkt… daar moet toch een andere oplossing voor zijn? 

Meer weten of sparren over een idee? Mail ons via lamp@jeugdformaat.nl

Mogen wij je inspireren? Schrijf je in en ontvang onze updates per e-mail.