Stage lopen bij Jeugdformaat

Vind jij ook dat alle kinderen het recht hebben om veilig op te groeien? Dat zij recht hebben op een toekomst waarin zij kunnen worden wie zij graag willen zijn. Een toekomst met ruimte en mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen. Kom dan stage lopen bij Jeugdformaat!


Wat bieden wij?

Tijdens je stage word je begeleid door een vakkundig stagebegeleider, die zorgt voor goede werkbegeleiding en ondersteuning. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid je stage zo efficiënt en praktisch mogelijk uit te voeren.

Stagiaires mogen deelnemen aan diverse trainingen die worden gegeven door de Jeugdformaat Academie.

Je ontvangt een stagevergoeding conform CAO Jeugdzorg. Tijdens de dagen dat je OV-jaarkaart niet geldig is, ontvang je een reiskostenvergoeding ter hoogte van de daadwerkelijk gemaakte openbaar vervoerskosten. 

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Op dit moment zijn er geen actuele stagevacatures. Eind maart/begin april kun je de stagevacatures verwachten van de stages die per september starten. Start jij per februari met een stage? Hou dan eind oktober deze pagina goed in de gaten! We zien je sollicitatie dan graag tegemoet!

Dorien Klaassen Stagecoördinator
06 21 70 95 35 stage@jeugdformaat.nl

Op dit moment zijn er geen actuele stagevacatures. Vanaf eind september starten wij weer met werven voor de stageperiode vanaf februari. Houdt deze website en onze andere social media dus goed in de gaten voor onze actuele vacatures. We zien je sollicitatie dan graag tegemoet!

Dutch
English

Onze hulp

Ambulante hulp in het gezin

Eerstelijns ondersteuning aan gezinnen door onze gezinscoaches. Ze bekijken samen met de jongeren en hun ouders welke problemen er spelen en wie hierbij kan helpen.

Ambulante spoedhulp

Als de veiligheid van een kind acuut in gevaar komt, dan de-escaleren en stabiliseren wij met ambulante spoedhulp de crisissituatie. Zodat de veiligheid van het kind weer gewaarborgd wordt.

Jongeren coaching

Ondersteuning en begeleiding voor jongeren bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. We versterken hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonen

Daghulp

Specialistische integrale behandelprogramma’s voor kinderen met complexere problematieken. Deze programma’s worden in overleg met ouders en school, kinderdagverblijf of sportclub afgestemd en op maat gemaakt voor het kind.

OJ

Voorkomt verder vastlopen in het onderwijs voor leerlingen ( 8 – 18 ) met gedragsproblemen, depressiviteit, angstklachten, eetproblemen, negatief zelfbeeld, agressie of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Ouderschap Blijft / Parallel Solo Ouderschap

Bij ontwikkelingsproblemen van kinderen die een scheiding hebben gemaakt. Wie bieden ondersteuning bij het oplossen van conflicten, het maken van goede afspraken en het verbeteren van de communicatie tussen de ouders.

Begeleide bezoeken

Wanneer een kind uit huis is geplaatst.

Pleegzorg

Pleegzorg betekent dat een kind tijdelijk in een ander gezin gaat wonen, bij pleegouders. Er zijn verschillende vormen voor diverse situaties afhankelijk van de behoefte van het kind.

Verblijf in een gezinshuis

Als gedragsproblemen bij een kind of jongere zo heftig zijn dat thuis en in een pleeggezin wonen niet meer kan. Bij deze opvang is er intensieve begeleiding van een professionele hulpverlener: de gezinshuisouder.

Verblijf in een residentiële voorziening

Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om op een rustige en veilige plek te werken aan hun toekomst. Wij bieden verschillende vormen van opvang in een residentie afhankelijk van de behoefte.

HGD / Uitgebreide intake

Staat voor Handelingsgerichte Diagnostiek en is een uitgebreide intake.

Diagnostiek en behandeling

Wanneer jongeren van twaalf jaar en ouder extra structuur en begeleiding nodig hebben. Dit gebeurt i.s.m. GGZ en LVB-experts.