Werken bij Jeugdformaat

Vind jij ook dat alle kinderen het recht hebben om veilig op te groeien? Dat zij recht hebben op een toekomst waarin zij kunnen worden wie zij graag willen zijn. Een toekomst met ruimte en mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen. Kom dan werken bij Jeugdformaat.

Die toekomst is voor 95% van de kinderen in Nederland rooskleurig. Toch is er een groeiende groep kinderen die moeite heeft met het realiseren van hun dromen en wensen. Zij worstelen met het hier en nu. Met de kansen die zij (nog) niet hebben. 

Wij zijn er voor die kinderen en gezinnen die het op eigen kracht niet meer redden. 

Voor kinderen en gezinnen die te maken hebben met complexe, vaak meervoudige gedrags-, opvoed- en/of opgroeiproblematiek. Een groep waar de maatschappij soms maar moeilijk een antwoord of oplossing voor heeft. Als dat antwoord er niet is, dan helpen wij om weer perspectief te vinden. Wij bieden hulp die past. Altijd op maat. Met elkaar werken wij aan een toekomst met een beter perspectief voor het kind en het gezin. Een toekomst waarin wij jeugdhulp steeds meer overbodig maken. Dat is waarom wij elke morgen op staan! Dat is waarom wij bestaan.

Herken jij je hierin en wil je deze doelgroep verder helpen, dan nodigen je uit om meteen te kijken of er een geschikte vacature voor jou open staat. Kijk hiervoor op onze vacature pagina

Functies

Pedagogisch medewerker

Sommige jongeren hebben ondersteuning nodig bij het meedoen in de maatschappij; zoals het vinden en houden van werk, het volgen van een opleiding, het omgaan met geld of het onderhouden van contact met vrienden en familie.


Ambulant Hulpverlener 

Elk gezin heeft zijn eigen verhaal. Als ambulant hulpverlener wil je niet alleen het verhaal van het gezin, maar ook het verhaal van ieder gezinslid
horen. 

Gedragswetenschapper

Als gedragswetenschapper werk je op methodische wijze aan de hulpverleningsdoelen van het kind. Met ondersteuning van een ambulant hulpverlener en een pedagogisch medewerker.

Gezinshuisouder

In deze functie ben je 24 uur per dag verantwoordelijk voor de opvoeding en begeleiding van kinderen met complexe problematiek, waarbij de nadruk ligt op observeren, begeleiden en stimuleren. Je werkt aan de verbetering van het gedrag van de jeugdigen, zoals het stimuleren van sociale vaardigheden. Hierbij werk je samen met het netwerk van het kind en onderhoudt je contacten met bijvoorbeeld de biologische ouders, familie, scholen en andere instanties.

Diverse functies

Naast bovenstaande functies zijn wij doorlopend op zoek naar de beste professionals op andere vakgebieden. Denk aan marketing, communicatie, HR, management ondersteuning of IT. Kijk daarom zeker even bij alle vacatures om te zien of er iets voor jou bij staat.

Doorstroom mogelijkheden 

Bij Jeugdformaat heb je volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Als pedagogisch medewerker kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar ambulant hulpverlener. Heb je hiervoor een extra studie voor nodig, dan helpen je we je ook hier bij. 

Is je interesse gewekt en wil je bij ons werken?