Ber Bosveld nieuw lid Raad van Toezicht Jeugdformaat

Ber Bosveld, lid van de Directieraad van woningcorporatie Ymere, is aangetreden als lid van de Raad van Toezicht van Jeugdformaat. Bosveld heeft in zijn loopbaan een uitgebreide bestuurlijke ervaring opgebouwd waarin het bereiken van zichtbaar resultaat dat bijdraagt aan het welbevinden van de cliënt centraal staat. 

 “De jeugd heeft mij in al haar facetten altijd gefascineerd. Zij zijn onze toekomst en daar zet ik mij graag voor in”, aldus Ber Bosveld, zelf vader van 4 kinderen. Ber Bosveld heeft een brede maatschappelijke blik. “Zorgaanbieders als Jeugdformaat staan in het middelpunt van de publieke belangstelling. De maatschappelijke verwachtingen zijn groot en divers. Dat vraagt voortdurend om het maken van zorgvuldige afwegingen”, vertelt hij.

Raad van Toezicht compleet

"We zijn erg blij dat deze ervaren bestuurder met veel expertise op het gebied van financiën, vastgoed en ICT als opvolger van Nico Moerman toetreedt tot onze Raad van Toezicht. De Raad van toezicht is nu weer compleet", aldusIngrid Holla, voorzitter Raad van Toezicht van Jeugdformaat.  

Naast Ber Bosveld bestaat de Raad van Toezicht uit vier deskundigen; voorzitter Ingrid Holla en leden: Jolanda Buwalda, José Manshanden en Jan van Merwijk.