Helpt je verder

Gezocht Senior Accountmanager

We zijn op zoek naar een Senior Accountmanager

Wij zijn op zoek naar een ervaren, ondernemende en verbindende senior accountmanager die zorgverkoop binnen Jeugdformaat verder helpt te professionaliseren. 

Functie

Hulp verlenen zit in de genen van Jeugdformaat. Accountmanagement is altijd een (bij)rol geweest, verspreid over verschillende leidinggevenden in de organisatie. De markt vraagt om meer focus en samenwerking en een integraal aanspreekpunt. Daarnaast zien we dat we samen met gemeenten en onze partners op zoek moeten naar nieuwe samenwerkingsvormen om de jeugdzorg betaalbaar te houden. Jeugdformaat wil met jongeren, ouders, verwijzers, ketenpartners en gemeenten nieuwe oplossingen ontwikkelen die een bijdrage leveren aan publieke en maatschappelijke ontwikkelingen. De accountmanager is een nieuwe functie binnen Jeugdformaat. De accountmanager wordt de spin in het web voor wat betreft het vertalen van de behoeften van gemeenten naar oplossingen die waarde toevoegen voor de cliënten en de regio. Hij/zij zal een duurzame basis moeten leggen voor accountmanagement binnen Jeugdformaat en op deze manier een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de doorontwikkeling van de organisatie. In deze rol werk je nauw samen met de contractmanager, bestuurder, directie en manager marketing en business development.

 • Je neemt de regie, betrekt de interne organisatie en houdt overzicht.
 • Je bent gesprekspartner op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
 • Je bouwt mee aan een marktstrategie om de juiste oplossingen, samenwerkingsverbanden en partners voor resultaatgerichte financiering te vinden.
 • Je optimaliseert en kanaliseert de vraag van verwijzende organisaties.
 • Je bouwt een stevig netwerk op binnen de gemeenten en samenwerkingspartners.
 • Je bent een belangrijke samenwerkingspartner voor onze leidinggevenden. 
 • Je signaleert trends en ontwikkelingen en kan die vertalen naar innovatieve oplossingen die waarde toevoegen om jeugdhulp te verbeteren of goedkoper te maken.

Wie wij zoeken

 • WO werk- en/of denkniveau.
 • Ruime werkervaring als accountmanager en competenties om strategisch accountmanagement binnen Jeugdformaat vorm te geven.
 • Ervaring met gemeentelijke klantrelaties en bestuurlijke processen
 • Als vertegenwoordiger van de organisatie beschik je over politiek-bestuurlijke sensitiviteit.
 • Kennis van relatiebeheer en aanbestedingsprocessen.
 • Uitstekende presentatievaardigheden, enthousiaste verbinder en sterke netwerker.
 • Commercieel sensitief (oog voor kansen en bedreigingen).
 • Creatief en oplossingsgericht.
 • Samenwerken, flexibel zijn en voortdurend verbinding zoeken.
 • Overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.
 • Initiatiefrijk en neemt verantwoordelijkheid. 

Ons aanbod voor de beste kandidaat
Je krijgt de mogelijkheid om samen met bestuur, directie en management het accountmanagement bij Jeugdformaat vorm te geven. Dit is een fantastische uitdaging in een veranderende organisatie, met ruimte voor een goede werk- en privébalans. Je standplaats is Rijswijk. Het betreft een fulltime dienstverband (36 uur per week) met een salaris passend bij het niveau van de functie.

Reactie & informatie
Ga naar https://www.voor.nl/vacatures/590/senior-accountmanager.

Onze hulp

Ambulante hulp in het gezin

Eerstelijns ondersteuning aan gezinnen door onze gezinscoaches. Ze bekijken samen met de jongeren en hun ouders welke problemen er spelen en wie hierbij kan helpen.

Jongeren coaching

Ondersteuning en begeleiding voor jongeren bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. We versterken hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonen

Daghulp

Specialistische integrale behandelprogramma’s voor kinderen met complexere problematieken. Deze programma’s worden in overleg met ouders en school, kinderdagverblijf of sportclub afgestemd en op maat gemaakt voor het kind.

OJ

Voorkomt verder vastlopen in het onderwijs voor leerlingen ( 8 – 18 ) met gedragsproblemen, depressiviteit, angstklachten, eetproblemen, negatief zelfbeeld, agressie of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Ouderschap Blijft

Bij ontwikkelingsproblemen van kinderen die een scheiding hebben gemaakt. Wie bieden ondersteuning bij het oplossen van conflicten, het maken van goede afspraken en het verbeteren van de communicatie tussen de ouders.

Begeleide bezoeken

Wanneer een kind uit huis is geplaatst.

Pleegzorg

Pleegzorg betekent dat een kind tijdelijk in een ander gezin gaat wonen, bij pleegouders. Er zijn verschillende vormen voor diverse situaties afhankelijk van de behoefte van het kind.

Verblijf in een gezinshuis

Als gedragsproblemen bij een kind of jongere zo heftig zijn dat thuis en in een pleeggezin wonen niet meer kan. Bij deze opvang is er intensieve begeleiding van een professionele hulpverlener: de gezinshuisouder.

Verblijf in een residentiële voorziening

Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om op een rustige en veilige plek te werken aan hun toekomst. Wij bieden verschillende vormen van opvang in een residentie afhankelijk van de behoefte.

Spoedhulp

Als de veiligheid of de ontwikkeling van een kind of gezin acuut in gevaar is.

Diagnostiek en behandeling

Wanneer jongeren van twaalf jaar en ouder extra structuur en begeleiding nodig hebben. Dit gebeurt i.s.m. GGZ en LVB-experts.